San Marino High School

Bell Schedules » PSAT Schedule

PSAT Schedule

PSAT Schedule Exam date - October 16, 2019
Description / Period Start Time End Time Length
PSAT EXAM 8:00 AM 11:25 AM 205 min
PSAT BREAK 11:25 AM 11:35 AM 10 min
PERIOD 0 11:35 AM 11:55 AM 20 min
PERIOD 1 12:00 PM 12:20 PM 20 min
PERIOD 2 12:25 PM 12:45 PM 20 min
LUNCH 12:45 PM 1:20 PM 35 min
PERIOD 3 1:25 PM 1:45 PM 20 min
PERIOD 4 1:50 PM 2:10 PM 20 min
PERIOD 5 2:15 PM 2:35 PM 20 min
PERIOD 6 2:40 PM 3:00 PM 20 min