San Marino High School

Bell Schedules » Regular Assembly Schedule

Regular Assembly Schedule

Regular Assembly Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Period 0 7:09 AM 7:54 AM 45 min
Period 1 8:00 AM 8:45 AM 45 min
Period 2 8:51 AM 9:36 AM 45 min
Break 9:36 AM 9:46 AM 10 min
Period 3 9:52 AM 10:37 AM 45 min
Period 4 10:43 AM 11:28 AM 45 min
Passing 11:28 AM 11:38 AM 10 min
Assembly 11:38 AM 12:38 PM 60 min
Lunch 12:38 PM 1:18 PM 40 min
Period 5 1:24 PM 2:09 PM 45 min
Period 6 2:15 PM 3:00 PM 45 min